Termeni și condiții

Condiții Generale pentru utilizarea site-ului www.draghicidental.ro

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, nu accesati acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Site-ul nostru va pune la dispoziție informațiile din acest site web in scop informativ general și nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informațiile sa fie exacte.

INTRODUCERE

Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului www.draghicidental.ro de catre potential vizitatori sau clienti. Accesând și navigând pe acest site, acceptati termenii de utilizare descriși în continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONȚINUTULUI SITE-ULUI

AMA R&D GROUPE SRL (denumită în continuare Draghici Dental), nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicațiilor software.

Draghici Dental deține drepturi complete și depline asupra titlului de proprietate și prin aceasta toate drepturile de autor și cele brevetate. Nu aveți dreptul sa redistribuiti, vindeti, decompilati, dezasamblati aplicația software într-o forma perceptibila de către oameni.

Toate informatiile, produsele sau aplicațiile conținute în acest site sunt proprietatea Draghici Dental, care îsi rezerva dreptul de a modifica conținutul si/sau structura site-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila.

Întregul conținut al site-ului Draghici Dental este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul și prezentarea site-ului sunt deținute de Draghici Dental. Este interzisă copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea Draghici Dental.

Accesul si utilizarea paginii www.draghicidental.ro sunt gratuite si au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai ușor și rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

 

Informatiile prezente pe www.draghicidental.ro sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se înțelege orice persoana

fizica sau juridica care va accesa pagina. Puteti copia si tipari continutul paginii www.draghicidental.ro pentru folosinta dumneavoastra personala, fara intentii comerciale. În orice alte situații, continutul www.draghicidental.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul explicit al reprezentanților www.draghicidental.ro.

 

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor si serviciilor Draghici Dental. Draghici Dental nu va acorda nici o garanție referitoare la:

 

– evitarea utilizarii anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;

– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;

– inexistenta pe site-ul pus la dispoziție a virușilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel, Draghici Dental nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

Toate informațiile prezentate pe site cu privire la produsele www.draghicidental.ro, preturi, informatii, campanii și promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din continutul site-ului www.draghicidental.ro nu poate constitui o oferta ferma de a contracta și nu poate angaja răspunderea Colibri Studios în lipsa unor acorduri ulterioare.

Conținutul paginii web www.draghicidental.ro, a informatiilor si a altor materiale prezentate de Comunitatea www.draghicidental.ro nu reprezinta o consultatie juridica în sensul Legii nr. 51/1995.

www.draghicidental.ro nu face nicio declaratie, promisiune sau garanție cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului conținut, al îndrumărilor și a consultantei, nu își asumă nicio obligație de rezultat sau diligenta fata de nicio persoana, exclud în mod expres si neaga raspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizarii continutului.

 

OBIECTIVUL CONȚINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informații actualizate și exacte.

Draghici Dental nu poate garanta ca prezentele pagini nu conțin erori, și asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori.

Orice persoana care dorește să-și procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugata sa contacteze Draghici Dental prin unul din mijloacele afișate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului sau produsului în cauza cât și asupra condițiilor contractuale, tarifelor și informațiilor tehnice sau de alta natura.

 

INFORMATII PERSONALE

Când prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site.

Natura informațiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenționează sa fie utilizate produsele și/sau serviciile Draghici Dental, dar poate include și alte informații aflate în strânsa legătură cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor și întrebărilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrări electronice.

 

LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul website poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de AMA R&D GROUPE SRL utile în legătură cu conținutul site-ului său și care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizarii acestor legături sau trimiteri se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

AMA R&D GROUPE SRL nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere de pe site-ul său.

 

INFORMAȚIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoană care vizitează site-ul www.draghicidental.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site își manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date și informații personale de către Draghici Dental; transmiterii de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct; soluționarea de către Draghici Dental a cererilor, întrebărilor și reclamațiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activități întreprinse de Draghici Dental și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

Draghici Dental va pastra confidentialitatea acestor informatii.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulatie a acestor date.

Pentru orice nelamurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactați prin intermediul secțiunii Contact din site.