DENTAL STUDENT CAMP DDR:
TEETH PASSION
Ediția II

DENTAL STUDENT CAMP DDR:

TEETH PASSION Ediția II

S-a desfășurat în perioada 23-25 august 2019 la Dobrovăț, în cadrul festivalului Afterhills.
Anul acesta ne-am gândit să trecem la un nou nivel și să îmbinăm învățarea prin exersarea practică cu euforia unui festival de muzică.
Laboratorul Drăghici Dental investește în studenți pentru că știe că în ei și în pasiunea lor stă viitorul tehnicii dentare.

Editia II a Dental Student Camp DDR: Teeth Passion

Dental Student Camp a adus în același loc studenți entuziasmați, dornici de cunoaștere și tehnicieni dentari dedicați și pasionați de profesia lor.

Prima zi s-a deschis cu o vizită a cursanților la sediul laboratorului Drăghici Dental pentru a cunoaște echipa și a vedea tehnologiile folosite de aceștia. În a doua parte a zilei participanții și trainerii s-au cunoscut mai bine și s-au familiarizat cu spațiul în care aveau să petreacă următoarele zile de tabără la Afterhills.

Cum teoria și practica fac casă bună, cursanții au avut parte mai întâi de trei sesiuni teoretice susținute de tehnicienii dentari ai laboratorului:

Introducere în Tehnica dentară (susținută de Andrei Diaconița)

Morfologie (susținută de Lucian Ropotă)

Stratificare (susținută de Alin Gălățanu)

Cea de-a doua zi a început în forță și a reprezentat punerea teoriei în practică. Cursanții au aflat mai multe despre ghips, au lucrat pe acesta și au trecut prin două etape necesare: dentină ca prim strat și dentină transparentă pentru oferirea unui efect vizual cât mai plăcut. Și dacă tot au ajuns să facă aceste lucruri, spre seară le-a mai rămas de bifat smalțul și finisarea.

În ultima zi, cursanții s-au bucurat de o festivitate de premiere și au avut ocazia să-și tragă concluziile pentru activitatea întreprinsă. Unii mai obosiți, alții încă cu o energie specifică dimineților de festival, însă toți au reușit să se bucure atât de muzică, cât și de compania colegilor de tabără.

Pentru noi este important ca studenții să înțeleagă meseria de tehnician dentar înainte de a o practica, deoarece știm că viitorul tehnicii dentare stă în specializarea fiecăruia dintre studenți și descoperirea pasiunii lor pentru acest domeniu.

Am decis să organizăm acest eveniment pentru studenți, într-o vreme în care meseria de tehnician dentar se află la o răscruce de drumuri, la confluența dintre tehnologie și pasiune artistică. Este foarte important ca viitorii tehnicieni dentari să cunoască în profunzime ceea ce se întâmplă zilnic într-un laborator, care sunt cerințele, tendințele și, nu în ultimul rând, satisfacțiile pe care meseria de tehnician dentar ți le aduce. După ediția-pilot de succes de anul trecut, invităm cât mai mulți studenți să aplice pentru a veni alături de noi!

Dan Drăghici    |    Co-fondator Drăghici Dental Tehnica Dentara.