Dental Student Camp DDR:

Teeth Passion

este un eveniment gratuit realizat de laboratorul de tehnică dentară Drăghici Dental în exclusivitate pentru viitorii tehnicieni dentari.

 Timp de trei zile teoria și practica se întâlnesc într-un cadru informal și ajută tinerii studenți de la tehnică dentară să între în contact direct cu ceea ce presupune această profesie.

Laboratorul Drăghici Dental investește în studenți pentru că știe că în ei și în pasiunea lor stă viitorul tehnicii dentare.

Pe ce rețetă a succesului mizează acest proiect?

Ei bine, pe informații teoretice, mâini puse la muncă în practică, secrete obținute direct de la tehnicieni și distracție drept ingredientul care le unește pe toate. 

Măiestrie în tehnica dentară Socializare Amintiri frumoase

Cunoști echipa unuia dintre cele mai mari laboratoare de tehnică dentară din România.

Dan Drăghici
Co-fondator Drăghici dental

Am decis să organizăm acest eveniment pentru studenți, într-o vreme în care meseria de tehnician dentar se află la o răscruce de drumuri, la confluența dintre tehnologie și pasiune artistică. Este foarte important ca viitorii tehnicieni dentari să cunoască în profunzime ceea ce se întâmplă zilnic într-un laborator, care sunt cerințele, tendințele și, nu în ultimul rând, satisfacțiile pe care meseria de tehnician dentar ți le aduce. După ediția-pilot de succes de anul trecut, invităm cât mai mulți studenți să aplice pentru a veni alături de noi!, spune Dan Drăghici, co-fondator Drăghici Dental Tehnica Dentara.

Un proiect:

Susținut de: