Prima ediție a Dental Student Camp DDR: Teeth Passion

s-a desfășurat în perioada 31 august – 2 septembrie 2018 în Valea Ursului, județul Iași.

În urma selecției participanților, Student Camp a adus la un loc studenții cei mai dornici de cunoaștere și colegii coordonatori din cadrul laboratorului Drăghici Dental. 

Cum mai întâi trebuie cunoscut spațiul de muncă al unui tehnician, cursanții au vizitat laboratorul, au cunoscut echipa și s-au familiarizat cu tehnologiile folosite în practica de zi cu zi. Discuțiile libere, deschise și ușor glumețe i-au ajutat pe participanți să afle mai multe despre meseria de tehnician dentar și despre provocările cu care se confruntă aceasta. 

Alături de colegii din laborator a existat și un invitat surpriză, Lucian Dânșorean. Împreună, ei au atins bazele teoretice și au ajutat cursanții să și treacă la practică. Dar, să nu uităm, voia bună a fost la ea acasă, deci nu putea lipsi un moment muzical la căderea serii. Alexandra Andrei și Cosmin Vaman sunt cei care au adus zâmbete pe buzele tuturor și au făcut seara să fie un pic mai zgomotoasă în jurul unui foc de tabără, privind luna cu telescopul și punând bazele unor prietenii de durată.

Măiestrie în tehnica dentară Socializare Amintiri frumoase

Cunoști echipa unuia dintre cele mai mari laboratoare de tehnică dentară din România.

Dan Drăghici
Co-fondator Drăghici dental

Am decis să organizăm acest eveniment pentru studenți, într-o vreme în care meseria de tehnician dentar se află la o răscruce de drumuri, la confluența dintre tehnologie și pasiune artistică. Este foarte important ca viitorii tehnicieni dentari să cunoască în profunzime ceea ce se întâmplă zilnic într-un laborator, care sunt cerințele, tendințele și, nu în ultimul rând, satisfacțiile pe care meseria de tehnician dentar ți le aduce. După ediția-pilot de succes de anul trecut, invităm cât mai mulți studenți să aplice pentru a veni alături de noi!, spune Dan Drăghici, co-fondator Drăghici Dental Tehnica Dentara.

Un proiect:

Susținut de: