Lucrări acrilice

Lucrările acrilice reprezintă o componentă vitală în gama noastră de servicii, oferind soluții versatile și eficiente pentru nevoile diverse ale pacienților. De la proteze totale și parțiale, la reparații și adiții rapide, lucrările noastre acrilice sunt proiectate pentru a asigura confortul maxim, funcționalitatea și estetica naturală a zâmbetului fiecărui pacient.

Caracteristici ale lucrărilor noastre acrilice:

Proteza Biosens

Pentru că ne place să împărtăşim din rezultatele muncii noastre de zi cu zi, vă prezentăm proteza totală acrilică cu inserţie de fibră de sticlă şi proteza parțială Biosens cu garnitură de dinți din compozit.

Fibra de sticlă folosită în cazul protezelor acrilice este materialul de întărire cel mai utilizat din stomatologie, şi aceasta datorită esteticii şi rezistenţei ridicate.

Biosens este un termoplastic hipoalergenic, semirigid (uşor flexibil), dar care oferă aceleaşi avantaje ca şi acrilatul, excluzând însă orice dezavantaj al acestuia.

Protezele parţiale Biosens sunt subţiri, precise şi confortabile, potrivindu-se imediat după introducere.

Dintre principalele avantaje:

Proteze Biosens transparent

Protezele Biosens Transparent sunt alcătuite dintr-un conector principal fabricat dintr-un material termoplastic biocompatibil transparent, șei acrilice cu dinți și elemente de sprijin și stabilizare. Sistemele de retenție sunt transparente.

Proteze Biosens cu magneți

Protezele acrilice pe magneți sunt realizate din materiale acrilic sau compozit la culoarea gingiei și pot fi parțiale, ancorate cu croșete metalice (sau elastice) sau totale. Laboratorul nostru recomandă acest tip de lucrare întrucât reprezintă una dintre cele mai economice variante pentru pacienții cu edentație totală sau parțial întinsă.