LONDON DENTISTRY SHOW – 13 – 14 septembrie 2019

Centrul de Expoziții Olympia

La expoziția dentară din Londra, veți vedea cele mai recente concepte din stomatologie de la furnizori internaționali.

London Dentistry Show se va desfăşura în perioada 13-14 septembrie, în Centrul de Expoziţii Olympia, şi va cuprinde șase zone de expoziție, fiecare având în program cei mai buni speakeri. Aceştia vor împărtăși din experiența lor și vor oferi sfaturi practice despre conceptele inovative din medicina stomatologică de astăzi.

Peste 250 dintre cele mai mari companii îşi vor prezenta oportunitățile de colaborare, de aceea London Dentistry Show reprezintă șansa dumneavoastră de a descoperi și experimenta cel mai mare eveniment dentar al Londrei în 2019.

De ce să participați?
În cadrul London Dentistry Show, eveniment major pentru lumea medicală ce se desfăşoară într-unul dintre cele mai importante şi conectate oraşe ale lumii, veţi regăsi de la principalele companii furnizoare de materiale şi echipamente în domeniu, până la furnizorii de tehnologie medicală şi organizatori de cursuri de formare.

La London Dentistry Show veți descoperi cele mai recente concepte din medicina stomatologică prezentate de furnizori naţionali şi internaționali. Având la dispoziţie numeroase oferte speciale, dedicate exclusiv evenimentului, veţi avea posibilitatea să vă pregătiți cu materiale, consumabile și echipamente de ultimă generație.

London Dentistry Show reprezintă un bun prilej pentru întâlnirile de networking şi în aceeaşi măsură o bună oportunitatea de vânzare, putând intra în contact direct cu sute de delegaţi interesaţi de produsele şi serviciile de care dispuneţi.