Despre noi

Calitate

Calitatea este întotdeauna pe primul loc atunci când furnizăm serviciile noastre. Ne dorim relații de lungă durată cu colaboratorii noștri, motiv pentru care vrem să le oferim servicii la cel mai înalt standard de calitate.

Performanță

La baza măiestriei tehnicii dentare se află credința că fiecare detaliu este esențial pentru a ne ridica la standardele propuse. Fiecare lucrare realizată ne aduce cu un pas mai aproape de performanța adevărată în domeniul complex al tehnicii dentare.

Inovație

Ne dorim să fim mereu la curent cu noutățile, de aceea suntem în pas cu fiecare metodă, tehnică și aparatură care ne poate ajuta să ne îmbunătățim în mod constant activitatea. Evoluția stă în alinierea cu noile tendințe și idei din domeniu.

Profesionalism

Bunele practici sunt cele care ne ghidează fiecare interacțiune și activitate, iar seriozitatea cu care este tratat fiecare aspect ne ajută să construim relații sănătoase și de lungă durată cu partenerii noștri.

Deschidere

Orice succes pornește de la o echipă de oameni pasionați de ceea ce fac. Credem că deschiderea către angajați și colaboratori este esențială pentru bunul demers al activității firmei, iar bunăstarea lor se reflectă și în calitatea serviciilor oferite.

Tehnică dentară impecapilă,
în fiecare zi!

În cei 15 ani de când suntem prezenți în domeniul tehnicii dentare am reușit să consolidăm o rețea de peste 500 de colaboratori din 14 județe ale țării și din București. Acest lucru a fost posibil atât datorită echipei de profesioniști împreună cu care lucrăm în fiecare zi pentru a obține performanța, cât și partenerilor noștri care cred în calitatea serviciilor noastre.

Am reușit să întemeiem o comunitate de actori importanți ai cabinetelor stomatologice și am pus bazele unui sistem de lucru caracterizat prin rapiditate, eficiență și profesionalism.

Pentru că performanța a dat încă de la început direcția activității noastre, suntem printre primele laboratoare din România când vine vorba de calitatea echipamentelor și a materialelor utilizate.

Din dorința de a ne ridica mereu la cele mai înalte standarde de calitate pentru a oferi clienților serviciile pe care le așteaptă de la noi, mizăm pe o evoluție constantă. Astfel, suntem mereu la curent cu produsele de top de pe piața internațională și facilităm accesul lor în România.

Pentru servicii de cea mai bună calitate și o performanță pe măsură, atât echipa de profesioniști cu care ne mândrim și lucrăm zi de zi, cât și partenerii noștri se aliniază la valorile pe care le urmărim și promovăm.

Echipa DDR

Angela Sandu

director general

Dan Drăghici

director general

Adrian Erdic

manager vânzări

Maria Dumea

manager resurse umane

Carla Psiholoaga

director general