Student Camp DDR: Teeth Passion

Prima ediție a „Student Camp DDR: Teeth Passion“, un eveniment Drăghici Dental Tehnica Dentara destinat în exclusivitate viitorilor tehnicieni dentari, s-a desfășurat între 31 august și 2 septembrie 2018 la Iași, în Valea Ursului!

Au fost trei zile în care, alături de invitatul-supriză, Lucian Dansorean, colegii coordonatori din cadrul Drăghici Dental au avut ocazia să interacționeze cu studenții care s-au calificat în urma selecției pentru a lua parte în mod gratuit la Student Camp. Am discutat despre meseria de tehnician dentar, provocările acesteia și am organizat o vizită extinsă în laborator. Alexandra Andrei și Cosmin Vaman ne-au bucurat cu un concert grozav, la lăsare serii! Am făcut foc de tabără, am căutat luna cu telescopul și am reîntâlnit și prieteni vechi!

„Am decis să organizăm acest eveniment pentru studenți, într-o vreme în care meseria de tehnician dentar se află la o răscruce de drumuri, la confluența dintre tehnologie și pasiune artistică. Este foarte important ca viitorii tehnicieni dentari să cunoască în profunzime ceea ce se întâmplă zilnic într-un laborator, care sunt cerințele, tendințele și, nu în ultimul rând, satisfacțiile pe care meseria de tehnician dentar ți le aduce. După ediția-pilot din acest an, vom continua Student Camp și invităm cât mai mulți studenți să aplice pentru a veni alături de noi în 2019!“, spune Dan Drăghici, co-fondator Drăghici Dental Tehnica Dentara.