Servicii

Lucrari ceramice

DraghiciDental foloseste mase ceramice VITA VM si IPS D.SIGN VITA VM 13 Sistem inovator de fatetare a scheletelor metalice din aliaje conventionale ce reda un aspect natural al lucrarilor dentare, prin materialele folosite.
VITA VM 9 Pentru fatetarea scheletelor din dioxid de zirconiu Oxidul de Zirconiu este un material biocompatibil, estetic, pur si foarte puternic. Este un material absolut bio-inert, cu o rezistenta absoluta la coroziune, nu irita gingiile pentru ca nu este nevoie de folosirea cimenturilor adezive. Scheletele se realizeaza dupa o tehnologie moderna CAD-CAM. IPS D.SIGN Ceramica de ultima generatie Ivoclar, cu fluoropatite si leucite, nonabraziva, translucida, cu aspect natural.
IPS D.SIGN este o ceramica nonabraziva indicata pentru pacientii la care este contraindicata folosirea maselor ceramice. www.ivoclarvivadent.com

Lucrari compozite

Laboratorul de tehnica dentara DraghiciDental foloseste compozite GC GRADIA si Vita VM LC GC GRADIA Un compozit micro-ceramic fotopolimerizabil pentru coroane, punti, inlay-uri si fatete, cu ajutorul caruia se pot realiza restaurari compozite cu o culoare asemanatoare cu cea a dintilor naturali. Vita VM LC Compozit cu microparticule fotopolimerizabil pentru utilizare extraorala la restaurarile fixe si mobile. Pentru fatetarea scheletelor din metal.


Proteze Scheletizate

-cu crosete turnate: solutie protetica când nu dorim ca proteza sa fie mare (ca în cazul unei proteze acrilice) si dintii restanti sa ramâna integri
-cu attachment (Bredent, Rhein, Fino): reprezinta o solutie estetica cu o stabilitate si retentie foarte buna în cazul edentatiilor partiale întinse
-cu bare cu calareti
-unilaterale (Rhein): reprezinta o solutie în cazul edentatiilor uniterminale, se mai numescproteze cu rupturi de forta, deoarece acest sistem împiedica imobilizarea dintilor stâlpi. Este usor de acceptat de pacienti pentru ca este mica ca întindere, nu are conector principal.


Proteze Acrilice

-totale: pot fi armate cu plasa sau bara linguala; se pot folosi garnituri de dinti dincompozit; pot fi realizate dintr-un acrilat roz transparent cu vinisoare (Meliodent)
-partiale: în cazul edentatiior partiale întinse, cu crosete din sârma wipla de diferite grosimi, sau cu pelote realizate pe mucoasa.


Gutiere

1.Albire
2. Bruxism
3. Sportivi

Lucrari acrilice

Acestea sunt folosite pentru lucrari provizorii sau „lucrari sociale”. Laboratorul DraghiciDental foloseste pentru aceste lucrari materiale Royaldent K+H.